perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kokemuksia KirppuLinnasta

Kuten mainostinkin tuossa aiemmin, oli minulla vuokrattuna kirpparipöytä KirppuLinna-nimiseltä kirpputorilta kahden viikon ajan. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun aikuisiällä myyn mitään kirpputorilla (kirpallilla olen aiemmin myynyt joskus yläaseteella, kun kerättiin rahaa luokkaretkeä varten). Olen kyllä myynyt tavaraa, vaatteita ja kenkiä tori.fi ja huuto.net -sivustojen kautta, mutta niitä en laske niinkään kirpputoreiksi.



























Ajattelinkin nyt lyhyesti kertoa hieman omia kokemuksia kirpputorilla myymisestä, ja tässä tapauksessa siis nimenomaan KirppuLinnasta.

KirppuLinna, josta siis pöytäni vuokrasin, sijaitsee täällä Hämeenlinnassa osoitteessa Palokunnankatu 14. Pienen myyntipöydän viikkovuokra on 26 € ja ison 29 €. Itselläni oli tuollainen isompi myyntipöytä. Hintaan sisältyy pöytä, pöydän yläpuolella oleva räkki ja pöydän vieressä oleva hyllykkö. Lisäksi hintaan kuuluu tietty määrä hintalappuja, taisin saada 90 kpl hintalappuja ellen ihan väärin muista.



























Pöydän koko (isompi) oli minulle oikein passeli, pienempään en olisi saanut mahtumaan millään kaikkea siististi. Itselleni oli erittäin tärkeää, että pöytä oli siistin näköinen koko ajan, joten kävin järjestelemässä pöytää päivittäin (lukuunottamatta muutamaa päivää jolloin en päässyt paikalle) ja viemässä pöytään uutta myytävää. Uuutta myytävää vien tasaisesti, mutta en läheskään joka päivä, varsinkaan viimeisellä viikolla.



























Kirpputorin pitäjä on erittäin mukava, joka lisäsi roimasti pisteitä omaan kirpputorikokemukseeni. Sain tietää myyntitilanteen päivittäin, jolla pystyin myös hieman pysymään kärryillä siitä missä mennään ja että oliko mahdollisesti jotain pöydästä varastettu. Mitään ei onnekseni minun pöydästä lähtenyt pitkäkynsisten mukaan. 























Ja koska myynti oli mennyt oikein kivasti ensimmäisen viikon aikana, päätin pidentää vuokra-aikaa vielä toisella viikolla. Ja se kyllä kannatti. Paljon sain tosin kyllä kantaa kotiin keskiviikkona, kun pöydän kävin tyhjentämässä, mutta paljon oli kyllä myytykin.

Parhaiten KirppuLinnassa sain myydyksi laseja, lautasia yms. käyttötavaraa. Vaatteita, joita minulla enimmäkseen pöydässä oli, meni vähemmän kuin olin toivonut. Myynnissä oli kuitenkin oikein hyvää vaatetta muun muassa Peak Performancelta, Naf Nafilta, Tommy Hilfigeriltä, Dieseliltä yms. En oikein osaa eritellä mitää syytä siihen, miksi vatteet eivät menneet kaupaksi, mutta lieneekö yksi syy siinä, että kirpparin näyteikkunassa on esillä vain käyttöesineitä, eikä vaatteita?!






























Myyntitilityksen sain keskiviikkona kun kävin tyhjentämässä pöydän. Tilityksen yhteydessä vähennettiin pöydän vuokra. Tämä oli mielestäni todella kiva, sillä näin sain teitää kuinka paljon todellisuudessa jäin voitolle. Ja voittoahan tuli ihan kivasti, jonkin verran jäin omasta tavoitteestani, mutta ensikertalaiseksi olen enemmän kuin tyytyväinen.







































Kaiken kaikkiaan tämä myyntikokemus KirrpLinnasta on erittäin positiivinen ja suosittelen lämpimästi pöydän vuokrausta KirppuLinnasta. Itsekin varaan varmasti uudestaan pöydän kunhan vaan tulee itselle sopiva hetki. 


Kuvat lainattu: We Heart It


P.S. Suurimman osan myymättömistä vaateista ja tavaroista lahjoitin Fida-lähetystorille myytävksi.



2 kommenttia:

  1. Jestas, ensimmäinen kuva sai aikaan reaktion, että TONNE, mutta sitten taisin tajuta, että nämä eivät ehkä olekaan Hämeenlinnasta...:) anja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, valitettavasti kuvat eivät ole KirppuLinnasta vaan lainattu We Heart It -sivustolta :)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails