perjantai 2. toukokuuta 2014

Vapun juhlinnat

Perjantai ja paluu arkeen Vapun juhlinnoista. Tosin, minulla on vielä tämä perjantai vapaa, joten minun osalta paluu arkeen tapahtuu vasta maanantaina ;)


Vappua vietettiin tänä vuonna pienellä kaveriporukalla luonani illalisen merkeissä. Alkupalaksi tein juustokohokasta, pääruuaksi oli katkarapukasari ja jälkkäriksi lime pie. Kaikki kolme ruokalajia oli poikkeuksellisesti sellaisia, joita en ollut aiemmin valmistanut, mutta onnistuivat ainakin omasta mielestäni oikein hyvin. Ja kyllähän vierailta taisi muutama kehu tulla ;)





















































Vappupäiväksi suunnittelemani Vappupiknik muuttui Vappubrunssiksi sisätiloissa huonon sään takia. Brunssilla oli tarjolla muun muassa tippaleipiä, croissantteja, lime pie, leipää, levitteitä, simaa, skumppaa, kahvia, yms. 



Koleasta säästä ja räntäsateesta huolimatta teimme kuitenkin brunssin päätteeksi pienen happihyppelyn ja kävelimme keskustaan. Yllättävän paljon oli ihmisiä liikenteessä vaikka sää ei tänä vuonna ollutkaan niin keväinen ja aurinkoinen. Teimme pienen varikkopysähyksen Paviljonki Pietarin Pihaan ja nautimme siellä pienen kannulisen sangriaa ennen kuin jatkoimme takaisin luokseni.

Kaiken kaikkiaan oikein mukava Vappu takana, kiitos siitä kanssajuhlijoille!  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails