sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Suunnitelmia kesälomalle

Kesäloma. Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin, varsinkin kun katselee ulos ikkunasta ja tuota harmaata, sateista maisemaa, niin kesäloma häämöttää jo kulman takana. No okei, ei ehkä ihan kulman takana, mutta eipä sinne kovinkaan montaa viikkoa enää ole. Nimittäin kuusi viikkoa ja tämä tyttö kirmaa jo lomalaitumilla!



Pidän tänä vuonna poikkeuksellisesti viisi lomaviikkoa putkeen ja aloitan loman jo Juhannuksesta. Loma alkaa siis tutista maisemista Brändöstä, jossa vietän tänä vuonna Juhannusta jo viidettä vuotta peräkkäin (ellen ihan väärin muista). Perinteinen Juhannus siis tiedossa ;)























Juhannussuunnitelmia lukuunottamatta, kesälomalle ei ole juurikaan vielä suunnitelmia. Yksi tärkeä tapahtuma kesälomalle kuitenkin ajoittuu, kun heinäkuun yhtenä lauantaina tanssitaan rakkaan ystävän häitä. Kutsu näihin häihin tuli ehkä hieman yllättäen, mutta en voisi olla onnellisempi tämän hääparin, ja varsinkin sulhasen, puolesta.



























Eipä kai sitä kesälomalle tarvitsekaan tämän enempää suunnitelmia, ainakaan tässä vaiheessa. Katsotaan sitten mitä loma tuo tullessaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

AddThis

Related Posts with Thumbnails