tiistai 1. tammikuuta 2013

Muutama sananen Joulusta

Näin Uudenvuodenpäivän kunniaksi ajattelin jakaa kanssanne kaksi kuvaa, jotka otin Joulun alla. Paljoa en tänä vuonna kuvia edes räpsinyt, joten ei ollut vaikea valita kuvien joukuosta niitä, jotka blogin puolelle päätyisivät.




























Vietimme Joulua melko perinteiseen tapaan vanhempieni luona. Veljeni tosin vietti Aaton ja Joulupäivän Rovaniemellä tyttöystävänsä kanssa, mutta saimme molemmat luoksemme Tapanina.

Juoluaatton aamupäivä käynnistyi perinteisesti joulupuurolla (kukaan ei saanut mantelia!). Puuron jälkeen hyppäsimme autoon ja suuntasimme Hämeenlinnan hautausmaan kautta joulukirkkoon. Hämeenlinnann kirkossa järjestettiin perinteinen ruotsinkielinen jouluhartaus, jossa minulla oli tällä kertaa pienoinen rooli, sillä luin Vanhansta Testamentista pienen pätkän; Jesajan kirjan luvusta 11:1-5. Isäni vuorostaan luki Evankeliumin.

Kirkon jälkeen suuntasimme Janakkalan hautausmaan kautta kotiin. Joimme kahvit ja söimme muutamat joulutortut. Sitten aloitimmekin illallisvalmistelut. Seitsemän jälkeen istahdimme ruokapöytään ja kello taisi olla pitkälle yli yhdeksän ennen kuin ruokapöydästä nousimme. 

Kymmenen pintaan pääsimmekin sitten pakettien kimppuun, ja niistä paljastuikin oikein mukavia yllätyksiä sekä odotettuja juttuja :)



Voisinkin muutaman joulahjan esitellä täällä blogin puolella jossain vaiheessa :)

4 kommenttia:

  1. Jestas, onko tämä hieno kartano sun lapsuudenkoti? Aivan upean näköistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varsinaisesti lapsuudenkoti, mutta nuoruuden koti :) ja kiitos, vaikka ei se mikään kartano ole :)

      Poista
  2. On kyllä kaunis koti, vanhat huonekalut ja seivät tekevät tunnelman, siksipä myös minä rakastan antiikkia ja vanhoja huonekaluja.. Hyvää uutta vuotta, Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja oikein ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle Ansku! :)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails