torstai 1. marraskuuta 2012

Pieniä ja suloisia

Viime kesänä ja sitä edeltävänä kävin jonkin verran Yorkishereterrier Club of Finlandin järjestämissä yorkkitapaamisissa täällä Hämeenlinnassa. Täällä Hämeenlinnassa ja lähialueilla on yllätävänkin paljon Yorkkeja ja mielestäni nämä tapaamiset olivat erittäin kivoja; pääsi tutustumaan muihin Yorkkeihin ja heidän omistajiinsa.

Tänä kesänä en syystä tai toisesta käynyt yhdessäkään tapaamisessa (en edes tiedä järjestettiinkö niitä), mutta siitä huolimatta yksi kasvattaja, johon tutustuin aikaisemmissa tapaamisissa, laittoi sähköpostia muutama viikko sitten ja kertoi, että yksi hänen nartuistaan oli saanut syyskuun lopulla pentuja ja tiedusteli mikäli minulla olisi kiinnostusta.

Itsellähän tilanne on tällä hetkellä se, että Emma asuu viikot vanhempieni luona, joten minun tämän hetkiseen elämäntilanteeseen ei pentu sovi. Pakkohan niitä pentuja oli siltä käydä katsomassa, ja käytiinkin viime lauantaina siskoni, äitini ja isäni kanssa pentuja katsomassa.

Ja voi että sentään kuinka pieniä ne olivat. Olivat vasta 4 viikon ikäisiä. Mahtuivat kämmenelle, niin pieniä olivat. En edes muistanut kuinka pieniä yorkkivauvat ovatkaan. Puhumattakaan siitä kuinka suloisia ne ovat. Antaa alla olevien kuvien puhua puolestaan.



























4 kommenttia:

  1. uuugghh, täytyy varmaan kerätä koko tahdonvoimansa, ettei vie koko laatikkoa kotiin... Ansku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin. Olisin voinut ottaa noista pienistä karvapalloista jokaisen :)

      Poista
  2. Nämen åååh vad söta vi va då!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Säg int annat. Ser så härliga ut när de sover i en hög på varandra :)

      Poista

AddThis

Related Posts with Thumbnails