torstai 5. huhtikuuta 2012

Uutta kylppärissä vol. 2

Taannoiset Kevätmessut osoittaituivat hieman kalliimmiksi kohdalleni kuin pelkästään 5 €:n narsissit. Kävin nimittäin vielä perjantaina kiertelemässä messujen OmaKoti puolta, josta löytyivät muun muassa Expertin ja Gigantin kodinkoneosastot.

Vanha pyykinpesukoneeni (joka ei itse asiassa edes olle kovinkaan vanha, vajaa 5 vuotta) alkoi sanomaan sopimustaan irti ja olin jo hetken miettinyt uuden pyykinpesukoneen ostamista. Olin tosin ajatellut ostavani uuden vasta kesän jälkeen, mutta siinä kun sitten kiertelin Expertin ja Gigantin osastoilla päätin pyytää messutarjousta uudesta pesukoneesta.

Koska kylpyhuoneeni on erittäin pieni, on myös pyykinpesukoneen oltava pieni. Normaalikokoinen kone ei siis tule kysymykseenkään. Vanha kone oli päältä täytettävä 40 cm leveä kone. Se oli ihan maksimimitoissa.

Sain melkoisen hyvän messutajouksen Hooverin pyykinpesukoneesta Expertin osastolta ja hetken asiaa mietittyäni päätin pistää moisen tilaukseen ja se toimitettiin eilen.

Kone on edestä täytettävä, mutta vain 33 cm syvä (vertailuksi: normaali pyykinpesukone on 60 cm). Leveyttä koneella on 60 cm ja korkeutta 85 cm. Eli mittojensa puolesta ihanne yksilö ja istuukin pieneen kylppäriini loistavasti. Ja mikä parasta, sain pikkuisen laskettavaa tilaa kylppäriin ;)



























Nyt ei sitten muuta kuin pyykkien kimppuun ja pesukone pyörimään!

4 kommenttia:

  1. Mukavalla tavalla retron näköinen, tosi passeli pieniin tiloihin... Kiva blogi, arkinen ja elämän makuinen hyvällä tavalla.. ansku

    VastaaPoista
  2. Onpas näpsäkän näköinen!
    -Susanna

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails