sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Talviriehapäivä

Elien oli työpaikkani talviriehapäivä ja sitä vietettiin Serenassa. Minä päätin pitkästä aikaa kokeilla hiihtoa, ja tsekkasinkin ennakkoon, että minkälainen hiihtolatu Serenasta lähtee. No Espoon kaupungin latuverkoston mukaan Serenasta piti lähteä sellainen 6,5 km lenkki, joka kuulosti mielestäni hyvältä ottaen huomioon, etten ole hiihtänyt varmaan 12 vuoteen. Työkaverin kanssa käytiin sitten vuokraamassa monot, sukset ja sauvat ja lähdettiin sivakoimaan.



Aurinko paistoi ja fiilis oli hyvä. Hiidettiin rauhaksiin ja ihailtiin maisemia. Jossain vaiheessa alkoi kuitenkin tuntua siltä, ettei se hiihtolenkki viekään takaisin Serenaan. Pysäytimme yhden hiihtäjän risteyksen kohdalla, jossa luki Serena 5 km (siis siihen suuntaan josta juuri olimme tulleet). Kysyimme häneltä, että viekö latu takaisin Serenaan, jolloin hän vastasi ystävällisesti, että meidän olisi kännyttävä takaisin samaan suuntaan josta olimme tulleet.




























No, eipä siinä sitten muu auttanut kuin lähetä sivakoimaan takaisin. 6,5 km lenkki vaihtui sitten kymppiin. Olo oli melkoisen loppu kun vihdoin ja viimein 1h 45 min lenkin jälkeen saavuimme takaisin Serenaan.

Hiihdon jälkeen oli vuorossa lounas ja lounaan jälkeen siirryimmekin sitten vesipuiston puolelle. Loikoilimme siellä poreasltaassa, kävimme höyrysaunassa ja annettiin Villivirran viedä. Uskaltauduin jopa pariin otteeseen Tornadoon.

Vaikka jalat ja kädet oli ihan spagettia hiihtämisen jälkeen ja pää aivan pyöryksissä Tornadon jäljiltä, oli Talviriehapäivä kaikin puolin onnistunut.

Tänään on tosin korppa pikkuisen kipeä tuosta sivakoimisesta, mutta tietääpähän tehneensä jotakin ;)

1 kommentti:

  1. Wau reipas!!

    Kivan kuuloinen päivä teillä kyllä, sopivassa määrin liikuntaa ja rentoutumista :)

    VastaaPoista

AddThis

Related Posts with Thumbnails